Kaasplank met logo

Robuust en van eikenhout

Kaasplank met logo

Wilt u een leuke kaasplank met logo of tekst? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Van een enkel plankje tot een grote order. Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk! Onze planken zijn leuk voor in huis, op het werk of als cadeau/relatiegeschenk!

Vraag offerte aan
×
Unieke kaasplank met logo

Unieke kaasplank met logo. Vanaf € 19,95 per stuk!

Wilt u een kaasplank met logo laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een ontwerp maken, maar u kunt ook zelf wat aanleveren. Op deze manier bent u verzekerd van een uniek cadeau of relatiegeschenk. Ook voor de horeca zijn onze planken zeer geschikt. Deze robuuste planken kunnen goed tegen een stootje. Duurzaam en leuk!

Vraag offerte aan

Ontvang een gratis, digitale sample!

Benieuwd hoe uw idee eruitziet op één van onze sfeervolle planken? Ons team van grafische ontwerpers kan voor u een digitaal sample maken. Zo krijgt u een beter beeld van het eindresultaat. Helemaal gratis!

Vraag een gratis sample aan

Offerte vanaf 1 stuks: kaasplank met logo

Offerte vanaf 1 stuks: kaasplank met logo

Of u nou één enkele kaasplank met logo wilt, of meerdere stuks nodig heeft, OOWK Sfeerplanken levert. Bent u benieuwd hoe uw logo er op onze planken uitziet? Wij kunnen een digitale sample maken zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt ook een gepersonaliseerde tekst laten graveren. Geef uw wensen aan ons door en wij maken een passend ontwerp.

Vraag offerte aan

De mogelijkheden!

Rechthoek serveerplank
Rechthoek klein serveerplank
Hartjes serveerplank
Ronde serveerplank

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor!

Improven
Vallei Advocaten
Complementair Relatiegeschenken
Bij de Toren
Café Bureau
Incassonet
LINFI
Smartrecruit

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan