OOWK Sfeerplanken

Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik bestellen?
U kunt gebruik maken van ons offerteformulier of u kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 06 – 20 49 27 25.
Hoe wordt de plank gegraveerd?
Het graveren gebeurt met een laser. Daarmee branden we heel precies de gravure in het hout. Dit doen we diep genoeg om de gravure goed te zien zonder dat je er last van krijgt met schoonmaken.
Krijg ik eerst een voorbeeld te zien?
Ja, we printen eerst een voorbeeld op met de wensen die je doorgeeft. Ook zie je dan hoe de vorm van de plank er precies uit komt te zien.
Kan ik een gravure laten ontwerpen?
Dat kan. Geef via ons contactformulier door wat uw wensen zijn. Heeft u al een voorbeeld? Stuur deze dan naar info@oowk.nl en wij bekijken de mogelijkheden.
Wat kan ik erin laten graveren?
Tekst, afbeeldingen en zelfs foto’s.
Eigenlijk is alles mogelijk zolang je het maar in hoge kwaliteit aanlevert. Tekst kun je gewoon doorgeven met je favoriete lettertype. Dat vullen we zelf in en wordt altijd haarscherp gegraveerd.

Afbeeldingen en logo’s
Bij Afbeeldingen / Logo’s is de kwaliteit van het originele bestand wel belangrijk. Het liefst ontvangen we een vector bestand. Dat zijn bestanden die eindigen met de woorden (extensies) .ai, .svg, .cdr of .pdf.
Hulp nodig?
Heb je geen bestanden met deze extensies of weet je niet wat dit allemaal betekent? Email ons dan het bestand met de beste kwaliteit die je hebt (meestal het grootste bestand). We zullen deze controleren en wanneer nodig geschikt maken voor de laser.
Mijn voorbeeld is te laag in kwaliteit. Is deze bruikbaar?
Mocht je alleen lage kwaliteit afbeeldingen hebben dan proberen we deze geschikt te maken. We kunnen geen garantie geven dat dit lukt. Als het omzetten niet lukt kunnen we in overleg met u een alternatief maken.
Hoe snel is mijn bestelling klaar?
Opsturen
Heel snel, vaak al in een werkdag. Bestel je de plank op werkdagen voor 16:00 dan kan deze dezelfde dag al verzonden worden. Hoe sneller je reageert op het voorbeeld hoe eerder je het in huis hebt.

Afhalen in winkel
Je kan er op wachten. Kom langs en we maken samen het ontwerp op en graveren deze meteen. Zo heb je vaak al binnen een kwartier een persoonlijk cadeau.

Staat uw vraag er niet tussen?

Bel naar 06 – 20 49 27 25 of klik op de onderstaande knop.

Ga naar contact

De mogelijkheden!

Rechthoek serveerplank
Rechthoek klein serveerplank
Hartjes serveerplank
Ronde serveerplank

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor!

Improven
Vallei Advocaten
Complementair Relatiegeschenken
Bij de Toren
Café Bureau
Incassonet
LINFI
Smartrecruit

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan