Broodplank met tekst

Een unieke en leuke

Broodplank met tekst

Maak uw eigen unieke gepersonaliseerde Broodplank, al vanaf € 19,95 per stuk!

Vraag offerte aan
×
Sfeervolle broodplank met tekst

Broodplank met tekst. Vanaf € 19,95 per stuk!

Wilt u voor uzelf of als cadeau een broodplank geven met een persoonlijke gravure? Wij kunnen u hiermee verder helpen. Onze massief eikenhouten broodplanken zijn volledig te personaliseren. Een logo, tekst of ander soort gravure kunnen op de plank gezet worden. U kan er zelf voor kiezen waar de gravure op de broodplank komt te staan, welk design de gravure heeft en waar de plank bezorgd kan worden. Door haar robuuste uiterlijk van stevig eikenhout kan de broodplank wel tegen een stootje. Hierdoor gaat de plank lang mee zodat er veel plezier uit gehaald kan worden. Wilt u een persoonlijke broodplank laten maken maar nog geen concreet idee wat voor design er op de plank moet? Dan kunnen onze grafische ontwerpers u verder helpen om samen iets moois te creëren.

Vraag offerte aan

Ontvang een gratis, digitale sample!

Voordat u een broodplank besteld wilt u wel goed kunnen zien hoe de plank eruit zal komen te zien. Onze grafische ontwerpers maken een digitaal sample van de sfeervolle plank om een realistisch beeld te schetsen van het eindresultaat. En ook nog eens compleet gratis!

Vraag een gratis sample aan

Offerte broodplank met tekst

Offerte vanaf 1 stuks: broodplank met tekst

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor uzelf? Of als relatiegeschenk voor een collega, zakelijke partner of geliefde? Het team van OOWK helpt u hier graag mee verder. De broodplanken worden gemaakt van massief eikenhout en zijn zeer robuust. Duurzaam en met een persoonlijke tekst voor een uniek en leuk cadeau. Heeft u interesse? Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

De mogelijkheden!

Rechthoek serveerplank
Rechthoek klein serveerplank
Hartjes serveerplank
Ronde serveerplank

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor!

Improven
Vallei Advocaten
Complementair Relatiegeschenken
Bij de Toren
Café Bureau
Incassonet
LINFI
Smartrecruit

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan