Borrelplank met tekst

Een unieke en leuke

Borrelplank met tekst

Onze robuuste borrelplanken zijn super leuk om te geven als cadeau of relatiegeschenk. Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk!

Vraag offerte aan
×
Sfeervolle borrelplank met tekst

Sfeervolle borrelplank met tekst. Vanaf € 19,95 per stuk!

Wilt u een origineel cadeau of relatiegeschenk geven? Kijk dan bij onze borrelplank met tekst. Onze borrelplanken zijn ook nog eens super praktisch, wat het extra leuk maakt om te geven. Mensen kunnen uw borrelplank met tekst gebruiken om bijvoorbeeld hapjes op te serveren. De persoonlijke tekst zorgt ervoor dat er elke keer aan u gedacht wordt als de plank wordt gebruikt. Onze planken zijn robuust, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. Heeft u iets leuks in gedachte, maar heeft u hier geen plaatje van? Geen probleem. In overleg laten wij onze grafische ontwerpers er wat moois van maken.

Vraag offerte aan

Ontvang een gratis, digitale sample!

Benieuwd hoe uw idee eruitziet op één van onze sfeervolle planken? Ons team van grafische ontwerpers kan voor u een digitaal sample maken. Zo krijgt u een beter beeld van het eindresultaat. Helemaal gratis!

Vraag een gratis sample aan

Offerte vanaf 1 stuks: borrelplank met tekst

Offerte vanaf 1 stuks: borrelplank met tekst

Borrelplank met tekst nodig? Bij OOWK verzorgen we dit voor u! Eén van de meest unieke relatiegeschenken is naar onze mening toch echt een gepersonaliseerde borrelplank met tekst. Het is leuk om te geven én om te krijgen. Deze planken zijn ook nog eens erg praktisch. Door het robuuste eikenhout zijn deze sfeerplanken erg duurzaam.

Vraag offerte aan

De mogelijkheden!

Rechthoek serveerplank
Rechthoek klein serveerplank
Hartjes serveerplank
Ronde serveerplank

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor!

Improven
Vallei Advocaten
Complementair Relatiegeschenken
Bij de Toren
Café Bureau
Incassonet
LINFI
Smartrecruit

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan