OOWK Sfeerplanken

9 Leuke en Romantische Cadeaus

×
Ga terug naar het overzicht

Romantische cadeaus

Het wordt weer eens tijd dat om uw partner te verrassen met een leuk en romantisch cadeau! Maar dan komt het. Wat moet u nou geven? Wij helpen u graag op weg. Wij weten zeker dat uw geliefde blij wordt van deze 9 leuke ideeën!

Romantisch cadeau

1. Gepersonaliseerd mok

Een gepersonaliseerde mok lijkt op het eerste oog niet zo romantisch. Toch staat dit idee in onze top 10. Waarom? U kunt een mok laten bedrukken met een foto of leuke tekst. Een mok wordt ook nog eens dagelijks gebruikt. Zo ziet uw partner elke dag een lieve tekst of een foto die voor jullie belangrijk is!

2. Ring

Het geven van een ring is tijdloos. Het maakt niet uit waar of hoe, een ring is past altijd. Zo zal diegene altijd aan u denken als hij of zij de ringt draagt.

3. Pretpark

Een dagje spanning en romantiek. Een pretpark is het ideale uitje. Samen romantisch in het reuzenrad, uw partner die uw hand stevig vasthoudt in een achtbaan en na afloop een frietje delen. Wij worden nu al enthousiast van dit idee!

4. Giftbox | Chocolade en wijn

U ontvangt een anoniem pakketje. Een doosje? Wat zit erin?! U maakt het open en u ziet kleine truffels van chocolade en WineTubes. Gaaf! Aan de binnenkant zit een klein kaartje met een lieve boodschap van uw partner. Romantischer kan niet.

5. Massagekit

Verras uw partner met een massagekit. Een cadeau waar u beide wat aan heeft. Hier maakt u uw geliefde 100% blij mee. En dit cadeau is ook meerdere keren te gebruiken.

6. Parijs

Parijs, de stad van de liefde. Samen van het uitzicht genieten op de Eiffeltoren, kunst bekijken in het Louvre en lekker eten aan de Champs-Élysées. Loopt u hier nog niet helemaal warm voor? Bezoek dan de kunstenaarswijk Montmartre en laat een leuke tekening van jullie beide maken. Of loop even door en geniet van het uitzicht vanaf de Basilique du Sacré-Cœur.

7. Teddybeer

Een grote, knuffelbare teddybeer. Altijd goed! Niks aan toe te voegen. Gewoon doen.

8. Overnachting in een luxehotel

Neem uw partner op een vrije avond mee naar een luxehotel en kom even volledig tot rust met zijn tweeën. Ons advies; kijk even van tevoren of er bijvoorbeeld een sauna of zwembad aanwezig is. Zo kunnen jullie beide lekker ontspannen en even bijkomen van de doordeweekse drukte.

9. OOWK sfeerplank

We zijn misschien een beetje bevooroordeeld. Maar! Onze favoriet is toch wel een OOWK sfeerplank. Onze planken zijn namelijk volledig te personaliseren. Wat dacht u van een leuke tekst? Of een leuke afbeelding? U kunt zelf iets maken of u kunt het uitbesteden aan ons team van grafisch ontwerpers. Geheel kosteloos.

Meer lezen over onze planken? Klik op de knop hieronder.

Meer over onze planken

Ga terug naar het overzicht

De mogelijkheden!

Rechthoek serveerplank
Rechthoek klein serveerplank
Hartjes serveerplank
Ronde serveerplank

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor!

Improven
Vallei Advocaten
Complementair Relatiegeschenken
Bij de Toren
Café Bureau
Incassonet
LINFI
Smartrecruit

Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per stuk. Met gravering!

Vraag offerte aan